1302
#bettinerecepten

Taco’s met BBQ zalm en Bettine Garlic & Herbs

Heerlijk, een taco voor de lunch. Vooral met een goede vulling... Dus laat de originele taco's lekker liggen en probeer deze taco met bbq-zalm en Bettine geitenkaas. Deze taco's hebben een heerlijke samenstelling door het gerookte van de zalm en het kruidige van de geitenkaas. Zeker het proberen waard dus!

Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
500 g zalm op de huid
1 el Mexicaanse kruiden
3 el olijfolie
500 g cherrytomaten aan de tak
8 mini tortilla’s
150 g bieten julienne
1 koriander
1 limoen
100 g Bettine Naturel

Bereiding

    1. Bereid de barbecue voor (of gebruik een grillpan).
    2. Wrijf de zalm in met de Mexicaanse kruiden en 1 el olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Wrijf de tomaatjes en de tortilla’s in met de rest van de olijfolie.
    3. Plaats de zalm in de BBQ-klem of in het aluminium bakje. Grill 3 minuten per kant op de BBQ, zodat er mooie grillstrepen ontstaan. Leg ook de trosjes cherrytomaten en de tortilla’s op de BBQ en grill kort mee.
    4. Leg de tortilla’s op een bord en vul ze met de bietenjulienne, gegrilde tomaat en stukjes zalm. Bestrooi met blaadjes koriander en verkruimel de Bettine Garlic & Herbs.
    5. Snijd de limoen in partjes en serveer bij de taco’s.
Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.