
Dit heerlijke bijgerecht met verse geitenkaas is gemaakt door Debbie van www.debsbakerykitchen.nl
• 500 g witlof
• 60 g Bettine honing geitenkaas
• sap van 1/2 citroen
• 1 eetlepel honing
• 1 eetlepel olijfolie
• peper en zout, naar smaak
• 1 takje verse tijm
oven
Dit heerlijke bijgerecht met verse geitenkaas is gemaakt door Debbie van www.debsbakerykitchen.nl
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Snijd de witlof in kwarten en verwijder het hart.
3. Leg de partjes witlof vervolgens op de bakplaat, besprenkel met olijfolie en het citroensap.
4. Bestrooi de witlof met peper en zout, verdeel de honing erover, gevolgd door de geitenkaas en blaadjes tijm.
5. Gril de witlof in 20 – 25 minuten gaar en mooi goudbruin aan de randjes.