1053
#bettinerecepten

Gevulde eieren met geitenkaas

Het lijkt misschien een beetje retro en stiekem is het dat ook: gevulde eieren! Maar wij hebben ze vertaald naar het hier en nu en er een eigen stijl van gemaakt. Wat vinden jullie van deze eieren gevuld met geitenkaas? Wij hebben ze alvast voor je geproefd ze zijn heerlijk!

  • Vegetarisch
  • Verse geitenkaas
  • Recepten
  • Bijgerechten
  • Snacks
  • Pasen
  • Tapas
Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

voor 5 personen
5 eieren
125 g Bettine Naturel
3 el melk
2 takje peterselie
kiemgroenten
zout en zwarte peper, naar smaak

Bereiding

    1. Kook de eieren ongeveer 8 minuten. Leg ze hierna ongeveer 2 minuten in koud water. 
    2. Pel de eieren en snijd ze doormidden. Schep de dooiers met een lepeltje eruit en doe ze in een kom samen met de kaas en de melk. 
    3. Blender het geheel tot een gladde massa. Breng het mengsel op smaak met zout en zwarte peper. Hak de peterselie fijn en voeg aan de eimassa toe.
    4. Leg de witte helften op een schaal. Vul deze met behulp van een spuitzak. Je houdt eventueel wat vulling over, die je als dip kunt gebruiken en serveren met brood en groentesticks. 
    5. Versier de eierhelften met de kiemgroenten.
Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.