#bettinerecepten
Geitenkaassalade met bramendressing
Tijdens Bettine Saladay maakt Pauline van Uit Pauline's Keuken deze heerlijke geitenkaas salade met bramendressing.
Totale tijd
15 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen2 stronkjes | baby Romaine |
100 g | rucola slamelange |
1 | komkommer |
1/2 | rode ui |
1 | appel |
2 | avocado's |
150 g | bramen |
100 g | Bettine geitenkaas Pearls |
handje | basilicum |
40 g | pistachenoten |
Voor de dressing | |
---|---|
100 g | bramen |
1 tl | honing |
1 el | balsamico azijn |
3 el | olijfolie |
peper en zout |
Bereiding
-
Mix alle ingrediënten voor de bramendressing in een keukenmachine glad. Zeef de dressing door een fijne zeef en breng het op smaak met peper en zout. Zet de dressing even apart.