Frittatta met doperwten en geitenkaas
#bettinerecepten

Frittata met doperwten en geitenkaas

Lekker lunchen, een tussendoortje, picknicken of gewoon als diner: deze frittata met doperwten en geitenkaas is lekker op vele momenten, zowel warm als koud. Varieer ook eens met verschillende groenten zoals courgette of paprika.

  • Vegetarisch
  • Geitenkaasbolletjes
  • Recepten
  • Snacks
  • Ontbijt & brunch
  • Gezond
Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

voor 3 personen
6 eieren
1 sjalotje, gesnipperd
1 teentje knoflook, geperst
150 g doperwten, diepvries
olijfolie
1 takje rozemarijn, alleen de blaadjes, fijngehakt
6 blaadjes salie, fijngesneden
75 g Bettine geitenkaas pearls
peper en zout

Bereiding

  1. Verhit 1 eetlepels olijfolie in een koekenpan en fruit hierin het sjalotje en de knoflook een paar minuten op zacht vuur.

  2. Voeg de doperwten toe en bak ze een paar minuten mee. Klop ondertussen de eieren los met de kruiden en peper en zout.

  3. Voeg een extra eetlepel olijfolie toe aan het groentenmengsel en schenk de eieren erbij.

  4. Verdeel de geitenkaasbolletjes over de frittata en zet het vuur laag. Laat de frittata met een deksel op de pan zachtjes garen. Snijd de frittata met doperwten en geitenkaas in punten en serveer warm of koud.

Dit recept is afkomstig van Deb's Bakery & Kitchen.

Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!