Broodje met geitenkaas en aardbeien
#bettinerecepten

Broodje geitenkaas met aardbeien

Dit broodje met aardbeien en geitenkaas is geweldig. Als je deze broodjes maakt voor het hele gezin is het misschien fijn voor de kinderen om de balsamico-azijn achterwege te laten in verband met de zuurgraad. Hoe dan ook, wij vonden het knapperige broodje met de zachte & milde geitenkaas van Bettine, de zoete aardbeien en de zure balsamico-azijn geweldig. Vergeet absoluut niet de verse basilicum ... Dit brengt namelijk alle smaken prachtig samen.

Totale tijd 10 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
4 Luxe broodjes naar keuze (vers of afbakbroodjes)
125 g Bettine naturel schrijfjes
4 Aardbeien per broodje
Balsamico azijn
16 Basilicum blaadjes

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak de broodjes in 6 minuten goudbruin.

    Wanneer de broodjes afgekoeld zijn, besmeer je ze met Bettine geitenkaas spread of met de Bettine naturel geitenkaas schijfjes. Was de aarbeien en verwijder daarna de kroontjes. Snij vervolgens mooie plakjes en leg deze over de spread en besprenkel de balsamicoazijn erover. Bestrooi met de gehakte verse basilicum. Serveer onmiddellijk. Geniet ervan.

Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.