Pittige hummus met pompoen - 3840x2160px

Pittige hummus met geroosterde pompoen en Bettine pearls

Geniet van de herfst met ons heerlijke recept voor Pittige Hummus met Geroosterde Pompoen en Bettine Pearls. Dit borrelgerecht is snel en eenvoudig te bereiden, perfect voor gezellige borrelavonden of lunch. Combineer de zoete pompoen met pittige harissa-hummus, romige Bettine Pearls en knapperig sesamzaad. Serveer met toast of stokbrood voor een onvergetelijke smaakervaring.

  • Geitenkaasbolletjes
  • Lunch
  • Snacks
  • Herfst
Totale tijd 35 minuten

Ingrediënten

voor 6 personen
0.5 oranje pompoen
1 el ras el hanout
1 tl knoflookpoeder
2 el olijfolie
2 bakjes hummus naturel
2 el harissa
100 g Bettine pearls
1 el gemengd sesamzaad
1 klein bosje basilicum
zout en peper naar smaak
stokbrood of toast voor erbij

Bereiding

    1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de zaadlijst van de pompoen en snijd in parten. Hussel de parten om met de ras el hanout, knoflookpoeder en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.  
    2. Rooster de pompoen in 25 minuten zacht en gaar in de oven.
    3. Meng de hummus met de harissa. Schep in een schaal en verdeel de pompoen, pearls, sesamzaad en basilicum erover. Serveer met toast of stokbrood om te dippen.
Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!