hoorntjes met bolletje geitenkaas
#bettinerecepten

Hoorntjes met bolletje geitenkaas met nootjes

Als je op zoek bent naar een elegant maar snel en gemakkelijk voorgerecht of amuse om te serveren, kijk dan niet verder dan deze hoorntjes met geitenkaas en nootjes. Deze feestelijke kleine kaasbolletjes serveer je in ongeveer 10 minuten, en met de kleurrijke cranberries, pecannoten en peterselie zijn ze de perfecte aanvulling op elk kerstmenu.

  • Vegetarisch
  • Verse geitenkaas
  • Snacks
  • Recepten
  • Kerst
  • Familie
Totale tijd 10 minuten

Ingrediënten

voor 3 personen
3 hoorntjes
50 g Bettine geitenkaas naturel
1 el pecannoten
1 el gedroogde cranberries
3 takje peterselie

Bereiding

  1. Snijd de peterselie fijn en snijd de gedroogde cranberries en de pacannoten in kleine stukjes. Mix deze ingrediënten in een ondiepe schaal.

  2. Rol een plakje Bettine geitenkaas naturel tot een bolletje met de platte handpalm. Rol het geitenkaasbolletjes door de mix heen en plaats op het hoorntje. Koel de kaasballen tot ze klaar zijn om te serveren of serveer direct! 

pecannoten zijn onze favoriet om te gebruiken in dit recept, maar eigenlijk kun je bijna alle fijngehakte noten gebruiken. Walnoten en amandelen zijn prima vervangers.

Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.