zomersalade met geitenkaas en grapefruit

aantal personen

6 personen Serves 6

bereidingstijd

20 minuten PT20 M

ingrediënten

2 avocado's
4 grapefruits
400 g bladspinazie
1 bakje Bettine geitenkaas pearls
40 g zonnebloempitten
1 mango
2 rode uien
4 el olijfolie
2 el honing
peper en zout, naar smaak
​​​​​​​2 citroenen

keukenspullen

  • keukenmes
  • snijplank

bereiden

Salade:
Verdeel de bladspinazie in een grote schaal. Snijd de uien in ringen, de mango in reepjes en ontdoe de grapefruit van de schil. Snijd vervolgens mooie plakken van de grapefruit. Verdeel de uien, mango en grapefruit over de salade.

Neem nu de avocado's en snijd hier rozen van. Leg de rozen nu in de salade en maak deze af met zonnebloempitten en de Bettine geitenkaas bolletjes. Sprenkel de andere halve citroen over de avocado rozen, om te voorkomen dat deze verkleuren.

Dressing: 
Maak de dressing door het sap van 1 citroen, de olijfolie, honing en het peper en zout de mengen.

Serveer de dressing over de salade.

Dit heerlijke en prachtige recept is gemaakt door @jaimyskitchen.nl en is ook te vinden op haar website: www.jaimyskitchen.nl

Jaimyskitchen Bettine saladay

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje