Ontbijt en lunch met geitenkaas

wrap Bettine geitenkaas, no fairytales bietenwrap avocado & granaatappelpitjes

bereidingstijd

5 minuten PT5 M

ingrediënten

  • 1 bietenwrap No Fairytales (Albert Heijn)
  • Bettine naturel geitenkaas spread en naar keuze Bettine geitenkaas pearls
  • rucula sla
  • avocado
  • handjevol granaatappelpitjes,
  • 2 handjes pijnboompitten
  • peper en zout, naar smaak
  • gerookte zalm
  • rode ui
  • tuinkers

keukenspullen

bereiden

Linkerhelft:
Rooster de wrap kort in een droge koekenpan en snij doormidden. Rooster hierna de pijnboompitjes licht in dezelfde koekenpan. Smeer de Bettine spread op de wrap. Prak de avocado tot een gladde mousse en smeer deze over de spread heen. Strooi hierover de geitenkaas pearls, de granaatappelpitjes, de ruculasla en de helft van de pijnboompitjes. Maak af met wat peper en zout, rol op en serveer meteen.

Rechterhelft:
Smeer de andere helft van de wrap in met Bettine geitenkaasspread. Plaats enkele lapjes gerookte zalm over de spread en bestrooi alles met de overige pijnboompitjes, de rode ui en de tuinkers. Rol op en serveer meteen.

Gratis Geitenkaas recepten-boekje