
Deze wrap is een klein beetje pittig, zoet en fris door de combinatie van deze mooie en gezonde ingrediënten. Het is supersnel en gemakkelijk gemaakt en daarmee ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld werk of school voor de lunch.
Deze wrap is een klein beetje pittig, zoet en fris door de combinatie van deze mooie en gezonde ingrediënten. Het is supersnel en gemakkelijk gemaakt en daarmee ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld werk of school voor de lunch.
Was de appel, verwijder het klokhuis en snij in dunne plakjes.
Snij de gekookte bietjes in reepjes. Meng de bietjes, geraspte wortel, appel en de ijsbergsla samen in een kom, roer door elkaar en breng op smaak met een beetje peper.
Leg een paprika chili tortilla op een bord en verdeel een vierde van het mengsel van de bietjes, wortel, appel en ijsbergsla over de tortilla. Verdeel tevens een vierde van de Bettine geitenkaas pearls over het mengsel.
Vouw de boven- en onderkant van de wrap naar binnen en rol de hele wrap op met de vulling in het midden. Herhaal deze stappen met de overgebleven tortilla’s.