
Een frisse salade van gegrilde groene asperges, geitenkaas en kwarteleitjes. Dit brengt de lente op je bord!
200g groene aspergetips
5 kwarteleitjes
100g Bettine geitenkaas Pearls
20g pijnboompitten
kiemgroenten
citroenrasp - ½ citroen
citroensap - ½ citroen
2 el olijfolie
zout en zwarte peper, naar smaak
Een frisse salade van gegrilde groene asperges, geitenkaas en kwarteleitjes. Dit brengt de lente op je bord!
Kook de kwarteleitjes ongeveer 2,5 minuut en spoel ze af onder koud water. Grill de asperges ongeveer 5 minuten op een droge voorverwarmde grill-pan. Zet het vuur uit, pers het sap van een halve citroen over de asperges en besprenkel ze met olijfolie, zout en zwarte peper. Schep ze om in de warme pan zodat ze geheel bedekt zijn met de dressing. Leg de asperges in een schaal, leg er de helften ei en bestrooi met de geitenkaas pearls. Versier het gerecht met de pijnboompitten, de kiemgroenten en de citroenschil. Breng het gerecht op smaak met nog wat olijfolie en zout.