1061
#bettinerecepten

Warme salade met gegrilde asperges, kwarteleitjes, Bettine pearls en pijnboompitten

Een frisse salade van gegrilde groene asperges, geitenkaas en kwarteleitjes. Dit brengt de lente op je bord!

  • Geitenkaasbolletjes
  • Vegetarisch
  • Recepten
  • Salades
  • Bijgerechten
  • Gezond
  • Salades
  • Lente
Totale tijd 25 minuten

Ingrediënten

voor 2 personen
200 g groene aspergetips
5 kwarteleitjes
100 g Bettine geitenkaas Pearls
20 g pijnboompitten
kiemgroenten
½ citroen citroenrasp
½ citroen citroensap
2 el olijfolie
zout en zwarte peper, naar smaak

Bereiding

    1. Kook de kwarteleitjes ongeveer 2,5 minuut en spoel ze af onder koud water.
    2. Grill de asperges ongeveer 5 minuten op een droge voorverwarmde grill-pan.
    3. Zet het vuur uit, pers het sap van een halve citroen over de asperges en besprenkel ze met olijfolie, zout en zwarte peper. Schep ze om in de warme pan zodat ze geheel bedekt zijn met de dressing. 
    4. Leg de asperges in een schaal, leg er de helften ei en bestrooi met de geitenkaas pearls. 
    5. Versier het gerecht met de pijnboompitten, de kiemgroenten en de citroenschil. Breng het gerecht op smaak met nog wat olijfolie en zout.
Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!