
Bettine geitenkaas is heerlijk in een wafel! Het geeft extra smaak en body en combineert goed met de Vadouvan. Met de gegrilde asperges en eenvoudige tomatensalsa erbij kun je genieten van dit gerecht als lunch of diner.
wafelijzer
Bettine geitenkaas is heerlijk in een wafel! Het geeft extra smaak en body en combineert goed met de Vadouvan. Met de gegrilde asperges en eenvoudige tomatensalsa erbij kun je genieten van dit gerecht als lunch of diner.
Verwarm het wafelijzer voor en klop de eieren los met de karnemelk. Verhit ook een grillpan op hoog vuur.
Voeg de bloem, maïzena, het bakpoeder, vadouvan en knoflook toe en meng dit tot een beslag. Het maakt niet uit als het niet geheel glad is. Breng op smaak met peper en zout.
Spatel er de Bettine spread doorheen, vet het wafelijzer in met een klein beetje olijfolie en schep het beslag erin. Doe het wafelijzer niet te vol want dan loopt het beslag er aan de zijkanten uit.
Bak de wafels in ongeveer 5 minuten goudbruin en leg ze op een bord. Herhaal tot het beslag op is.
Snijd de houtachtige onderkant van de asperges af, bestrijk ze met olie en bestrooi met peper en zout. Grill ze gaar in de hete grillpan.
Schep ondertussen de cherrytomaten om met 1 eetlepel olijfolie, 1 tl witte wijnazijn en breng op smaak met peper en zout.
Serveer de wafels met de gegrilde asperges en de tomatensalsa.