Voorgerechten

Vijgen carpaccio met Bettine geitenkaas

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

15 minuten PT15M

ingrediënten

  • 8 vijgen 
  • Bettine gerijpte geitenkaas 200g 
  • 85g veldsla 
  • 30g pijnboompitten 
  • 30g pompoenpitten 
  • balsamico siroop, naar smaak 

keukenspullen

bereiden

Een heel eenvoudig gerechtje, dat er werkelijk prachtig uitziet. Vijgen met gerijpte geitenkaas zijn een fantastische smaakcombinatie. Een beetje balsamicosiroop erover en klaar ben je. 

Snijd de vijgen en het gerijpte rolletje geitenkaas in dunne plakjes. Leg de vijgenschijfjes om en om met de plakjes Bettine geitenkaas gerijpt, in een cirkel. 
Verdeel de veldsla over de borden. 
Rooster de pijnboompitten.  
Verrijk de carpaccio met de geroosterde pijnboompitten en pompoenpitten. 
Schenk de balsamicosiroop van binnen naar buiten in een dun straaltje over de vijgencarpaccio met geitenkaas. 
 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje