
Deze prachtige traybake is vegetarisch en heeft een heerlijk lentetintje. De combinatie van deze lentegroentes en geitenkaas is zeer smaakvol. De verse kruiden maken het recept helemaal af.
Deze prachtige traybake is vegetarisch en heeft een heerlijk lentetintje. De combinatie van deze lentegroentes en geitenkaas is zeer smaakvol. De verse kruiden maken het recept helemaal af.
Verwarm de oven voor op 175°C.
Halveer de radijsjes, snijd de eindjes van de aspergetips, snijd de courgette in plakken van 0,5 cm dik, snijd de sjalotten in parten en de citroen in dunne plakjes.
Kwast een bakplaat met opstaande rand in met de helft van de olijfolie en verdeel de gesneden groenten met de tuinbonen en plakjes citroen erover. Breek de eitjes op verschillende plekken boven de groenten en verdeel de schijfjes Bettine Garlic & Herbs erover. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de tray 25-30 minuten in de oven, tot het ei gestold is en de groenten licht geroosterd zijn.
Hak ondertussen de verse kruiden fijn. Bestrooi de traybake voor het serveren met de kruiden en besprenkel met de rest van de olijfolie.