Ontbijt en lunch met geitenkaas

Tosti met Bettine geitenkaas, pesto en olijven

bereidingstijd

15 minuten PT15M

ingrediënten

  • 8 sneden landbrood
  • 1 rol Bettine gerijpte geitenkaas, in plakken
  • 16 zwarte olijven, in plakjes
  • Pesto:
  • 20 g verse basilicumblaadjes
  • 60 g Parmezaanse kaas
  • 40 g pijnboompitten, geroosterd
  • 100 ml olijfolie
  • peper en zout
  • optioneel: 1 teentje knoflook

keukenspullen

bereiden

Jezelf verwennen met een lekkere lunch doe je zo! Een tosti is altijd een goed idee en helemaal als je die net even anders belegt. Met homemade pesto komt de gerijpte geitenkaas goed tot zijn recht. Dit recept is afkomstig van Deb's Bakery & Kitchen

Verwarm het tosti-ijzer voor en maak de pesto door alle ingrediënten behalve de peper en zout met elkaar te pureren met de staafmixer of foodprocessor. Breng de pesto op smaak met peper en zout.
Bestrijk een snee landbrood met pesto, beleg met de plakken Bettine geitenkaas en verdeel er de olijven over. Leg er een snee landbrood op en grill de tosti tot deze goudbruin is en de kaas gesmolten.

Serveer met extra pesto.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje