Voorgerechten met geitenkaas

Torentje van gerookte zalm met Bettine geitenkaas

bereidingstijd

10 minuten

ingrediënten

Patak's Pappadums naturel kant en klaar
Gerookte zalm 100 gram
Bettine geitenkaas spread
Bettine geitenkaas saladebolletjes
Rucola
Pijnboompitjes
Kappertjes
 

keukenspullen

bereiden

Wat een feestelijk voorgerecht! Het ziet er ook echt indrukwekkend uit wanneer je deze toren met gerookte zalm aan je gasten serveert.
Wellicht wel verstandig om dit te delen dit gerechtje, maar dat is juist gezellig vinden wij.

Bestrijk een vel pappadum met de Bettine geitenkaas spread. Leg daaroverheen een plank gerookte zalm en bestrooi royaal met rucolasalade. Bestrooi met pijnboompitjes en kappertjes. Herhaal met 2 of meerdere lagen en serveer direct.

Gratis Geitenkaas recepten-boekje