Voorgerechten

Torentje van gerookte zalm met Bettine geitenkaas

aantal personen

3 personen Serves 3

bereidingstijd

10 minuten PT10M

ingrediënten

  • Patak's Pappadums naturel kant en klaar
  • 100 g gerookte zalm 
  • Bettine geitenkaas spread
  • Bettine geitenkaas saladebolletjes
  • rucola
  • pijnboompitjes
  • kappertjes
     

keukenspullen

bereiden

Wat een feestelijk voorgerecht! Het ziet er ook echt indrukwekkend uit wanneer je deze toren met gerookte zalm aan je gasten serveert.
Wellicht wel verstandig om dit gerechtje te delen, maar dat is juist gezellig vinden wij.

Bestrijk een vel pappadum met de Bettine geitenkaas spread. Leg daaroverheen een plank gerookte zalm en bestrooi royaal met rucolasalade. Bestrooi met pijnboompitjes en kappertjes. Herhaal met 2 of meerdere lagen en serveer direct.

Gratis Geitenkaas recepten-boekje