Nagerechten

tompoes met geitenkaas en druiven

aantal personen

5 personen Serves 5

bereidingstijd

30 minuten PT30 M

ingrediënten

  • 250 g Bettine geitenkaas spread honing
  • 270 g verse bladerdeeg
  • 200 g pitloze witte druiven
  • 200 g pitloze rode druiven
  • poedersuiker

keukenspullen

  • oven
  • mes

bereiden

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd 10 gelijkmatige plakken van het bladerdeeg. Plaats het bladerdeeg gedurende circa 10 minuten in de voorverwarmde oven en laat het hierna 10 minuten afkoelen. Smeer vervolgens op 5 plakken bladerdeeg de Bettine geitenkaas spread 125 gram. Verdeel de druiven erover en leg daarop weer een plak bladerdeeg. Strooi poedersuiker over de tompoezen.

Tip: Ook lekker met ander soort fruit.

Gratis Geitenkaas recepten-boekje