Ontbijt en lunch met geitenkaas

toast met warme peer en geitenkaas

bereidingstijd

10 minuten PT10M

ingrediënten

  • 2 conference peren(geschild)
  • 10 g boter
  • 2 el amandelen
  • 1 el suiker
  • 1 el rode-wijnazijn
  • 4 pistoletjes wit
  • 125 g Bettine Naturel 

keukenspullen

koekenpan

bereiden

Snijd de peren eerst in 4 parten, verwijder het klokhuis  en snijd vervolgens in kleine blokjes. Verhit de boter in een pan en bak de amandelen 1 minuut. Voeg de peer toe en bak nog eens 2 minuten. Voeg de suiker en de azijn toe en neem de pan van het vuur.Snijd het brood in de lengte zodat je 8 helften over hebt. Toast de open zijde van het brood in een pan zonder boter of olie totdat deze goudbruin is. Verdeel de geitenkaas over de pistoletjes. Verdeel het peer-amandelmengsel erover. Serveer warm.
 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje