Ontbijt

toast met avocadospread, Bettine geitenkaas en een medium gekookt eitje

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

10 minuten PT10M

ingrediënten

  • 4 boterhammen in soort naar eigen keuze
  • 65 g Bettine Naturel
  • 2 avocado’s voor royaal belegde boterhammen
  • 2 eieren
  • tuinkers
  • citroen(sap)
  • zwarte peper
  • zeezout

keukenspullen

bereiden

Soms hoef je niet al teveel moeite te doen om een overheerlijk ontbijtje op tafel te zetten waarvan je helemaal onder de indruk raakt.

Toast met avocado, geitenkaas en een medium gekookt eitje is niet alleen simpel te bereiden, het ziet er ook indrukwekkend uit en is een geweldige combinatie. Dit is een leuk en smakelijk gerechtje om tijdens het Paasontbijt te serveren.

Zet een pannetje water op het vuur en kook de eieren in een minuut of 6 gaar. Korter of langer kan natuurlijk ook. Net wat je zelf lekker vindt. Wij vinden een medium eitje (hard eiwit en lopend eigeel) het lekkerst. ;)
Rooster de boterhammen tot ze mooi goudbruin kleuren.
Prak de avocado’s fijn en besprenkel met wat citroensap (voor de smaak en om de mooie groene kleur te behouden) en smeer uit over de geroosterde boterhammen. Kruimel er royaal Bettine naturel geitenkaas overheen. Snijd de eieren doormidden en leg op iedere boterham een half eitje. Garneer met de tuinkers en bestrooi met een beetje zeezout en zwarte peper.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje