Stokbrood met (geitenkaas)pesto en een stukje gerijpte geitenkaas

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

10 minuten PT10 M

ingrediënten

  • basilicum
  • geitenkaas naturel
  • olijfolie
  • walnoten
  • gerijpte geitenkaas
  • stokbrood

keukenspullen

bereiden

Maak eerst een pesto op basis van geitenkaas. Neem hiervoor een flinke hand verse basilicum, 2 plakjes geitenkaas naturel en een handje walnoten (bewaar nog wat walnoten om het stokbroodje te garneren). Doe dit in een blender, voeg een flinke scheut olijfolie toe en mix het geheel tot een smeerbare pesto.

Snij het stokbrood in plakjes. Smeer een laagje pesto hierop, dan een plakje gerijpte geitenkaas en maak het geheel af met een walnoot. Heerlijk bij een glaasje wijn !

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje