Voeg het ei, de paneermeel en wat cayennepeper en zeezout toe aan het gehakt en kneed er 4 burgers van. Zet de burgers in de koeling.
Verwijder het klokhuis van de appel met een appelboor (of mesje) en snij de appel in schijven van ongeveer 2 à 3 cm dikte. Bak de appelschijven enkele minuten in een koekenpan tot ze een beetje zacht beginnen te worden. Zet ze na het bakken even apart. Bak vervolgens de burgers mooi goudbruin en gaar.
Snijd de broodjes open, verdeel hier wat rucola over en leg hierop burger, daarop een schijf Bettine Blanc en vervolgens een appelschijf. Garneer hierover de reepjes rode biet en gekruimelde walnoten. Maak de burger eventueel af met wat honing mosterddressing naar smaak.
Tip
Maak je eigen honing-mosterdsaus: 100 g slagroom, 1 el honing, 1 el mosterd, 1 takje tijm, peper en zout naar smaak toevoegen