Hoofdgerechten met geitenkaas

Spaghetti met funghi cremosi op basis van Bettine geitenkaas

bereidingstijd

15 minuten

ingrediënten

1 bakje paddenstoelenmelange of 1 bakje champignons
2 teentjes knoflook
Bettine geitenkaas naturel (4 plakjes)
125 ml slagroom
30 gram roomboter
Scheut olijfolie
Italiaanse kruiden
Spaghetti (naar keuze)

keukenspullen

bereiden


 

Maak de spaghetti volgens het recept op de verpakking.
Smelt de boter samen met de olijfolie in een pan. Bak hierin ongeveer 5 minuten de paddenstoelen met 2 teentjes uitgeknepen knoflook. Voeg daarna de slagroom, italiaanse kruiden en de geitenkaas toe. Roer langzaam door tot de geitenkaas opgelost is in de slagroom. Mag best even borrelen. 
Maak een nestje van spaghetti op een bord. Schep dan een flinke lepel van het mengsel over de spaghetti. Klaar is je diner !

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje