Hoofdgerechten

Spaghetti met funghi cremosi op basis van Bettine geitenkaas

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

15 minuten PT15 M

ingrediënten

  • 1 bakje paddenstoelenmelange of 1 bakje champignons
  • 2 teentjes knoflook
  • Bettine geitenkaas naturel (4 plakjes)
  • 125 ml slagroom
  • 30g roomboter
  • scheut olijfolie
  • Italiaanse kruiden
  • spaghetti (naar keuze)

keukenspullen

bereiden

Net als Tamara van Salt & Orange zijn wij dol op gerechten die snel klaar zijn. Dit gerechtje met onze Bettine geitenkaas is er zo één. Simpel maar zo smaakvol. Je waant je bijna even in Italië ;).

Maak de spaghetti volgens het recept op de verpakking.
Smelt de boter samen met de olijfolie in een pan. Bak hierin ongeveer 5 minuten de paddenstoelen met 2 teentjes uitgeknepen knoflook. Voeg daarna de slagroom, de Italiaanse kruiden en de geitenkaas toe. Roer langzaam door tot de geitenkaas opgelost is in de slagroom. Mag best even borrelen. 


Maak een nestje van spaghetti op een bord. Schep dan een flinke lepel van het mengsel over de spaghetti en serveer direct.

Buon Appetito! ♡

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje