Voorgerechten met geitenkaas

Tomaat, pesto, olijfolie en geitenkaas

bereidingstijd

5 minuten PT5M

ingrediënten

  • Bettine geitenkaas pearls 30 g
  • 2 middelgrote tomaten
  • pesto, goede kwaliteit
  • olijfolie extra vergine
  • verse basilicum

    Eventueel verse peper, naar smaak

keukenspullen

bereiden

Less is more! Soms is een recept zo makkelijk maar wil je het toch delen, omdat het gewoon erg lekker is. 
Dit recept is afkomstig van Derya van @melengec_food_blog

Snijd de tomaat met een scherp mes in gelijke dunne plakjes. Verdeel de tomaat op een bord.
Smeer op ieder plakje tomaat een schepje pesto. Kies voor een pesto die jij lekker vindt of maak hem zelf. 
Verdeel de Bettine geitenkaas pearls over de tomaat. 
Scheur verse basilicumblaadjes in kleine stukjes en strooi deze over de salade.
Druppel nog een goede kwaliteit olijfolie over de salade en klaar! 

Je kunt de salade verder op smaak brengen met wat verse peper.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje