salade met geroosterde druiven en gerijpte geitenkaas

ingrediënten

rucola
rode druiven
200g gerijpte Bettine geitenkaas
walnoten
tuinkers

Dressing
knoflook
yoghurt
bieslook
citroen

keukenspullen

grillpan

bereiden

Tamara van Salt and Orange is dol op geitenkaas. Ze heeft het dan ook altijd wel wat in huis. Heerlijk in salades, op plaattaarten, in quiches of op de borrelplank… Tijdens Bettine Saladay maakt ze een heerlijke geitenkaassalade met geroosterde druiven. Werkelijk een heerlijke combinatie samen met het nieuwe gerijpte geitenkaasje van Bettine.



Halveer de rode druiven en rooster deze kort in een grill pan. Snijdt mooie plakken van het gerijpte Bettine geitenkaas rolletje. Dit kan het beste met een speciaal draadmesje. Verdeel de rucola in een saladeschaal. Plaats de gehalveerde druiven en de plakjes gerijpte geitenkaas over de salade.

Pers een teentje knoflook en versnipper wat bieslook. Meng deze twee ingrediënten doorelkaar in een schaaltje met wat yoghurt. Voeg vervolgens wat citroensap toe en meng weer verder. Verdeel de dressing over de salade en garneer af met wat verse tuinkers.

Eet smakelijk.

Gratis Geitenkaas recepten-boekje