salade met geitenkaas, rode bieten, avocado en bettine naturel

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

15 minuten PT15 M

ingrediënten

Salade:

  • 125 g Bettine Naturel
  • 50 g mixed salad (mesclun)
  • 50 g bladspinazie
  • 2 rode bieten
  • 1 grote avocado
  • 2 mandarijnen
  • handjevol gepelde pistachenoten

Dressing:

  • 1,5 el honing
  • 1 tl grove mosterd
  • 1 tl zeezout
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl gemalen peper

keukenspullen

  • Keukenmes

bereiden

Mix de mesclun en de spinazie door elkaar en verdeel dit over twee mooie saladeschaaltjes. Snijd de rode bieten in blokjes en leg ze dicht tegen elkaar op de gemixte sla. Verkruimel de geitenkaas en leg deze in blokjes ernaast. Ontdoe de mandarijn van de schil en leg dit naast de geitenkaas. Zorg dat je mooie compartimenten krijgt op de salade. Snijd de avocado doormidden en ontdoe deze van de schil en van de pit. Snijd de avocado in blokjes en verdeel het ook over de twee schaaltjes. Strooi in de overige ruimte wat pistachenoten.

Meng de honing, mosterd, peper, olijfolie en het zout in een kom. Verdeel deze dressing over de salade en meng het tot een geheel.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje