
Hoe maak je deze salade?
1. Meng in een kleine kom olijfolie, balsamicoazijn honing en een snufje peper. Dit wordt je dressing voor over de salade.
2. Was de peer, verwijder het klokhuis en snij de peer in blokjes van 2 centimeter.
3. Snij de komkommer eerst doormidden en snij er daarna plakjes van.
4. Meng de sla, met de peer, de komkommer en 1 eetlepel dressing.
5. Garneer de salade met de geitenkaas plakken, de frambozen en pecannoten.
6. Druppel nu de rest van de dressing over de salade heen.
Puur Suzanne
Dit heerlijke en prachtige recept is gemaakt door Puur Suzanne en is ook te vinden op haar website: www.puursuzanne.nl
Naast het recept heeft ze ook een prachtig verslag geschreven hoe zij Bettine Saladay heeft beleefd, dit kun je lezen via de volgende link:
https://www.puursuzanne.nl/recepten/salade-geitenkaas-frambozen-en-peer