salade met geitenkaas, frambozen en peer

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

20 minuten PT20M

ingrediënten

• 125 g plakjes verse Bettine geitenkaas met honing (1 verpakking)
• ½ komkommer
• 100 g frambozen
• 1 rijpe peer
• 100 g gemengde sla, voorkeur met rucola
• 50 g pecannoten ongebrand en ongezout
• 2 tl honing
• 2 el balsamico azijn
• 4 el olijfolie
• peper naar smaak

keukenspullen

bereiden

Hoe maak je deze salade?
1. Meng in een kleine kom olijfolie, balsamicoazijn honing en een snufje peper. Dit wordt je dressing voor over de salade.
2. Was de peer, verwijder het klokhuis en snij de peer in blokjes van 2 centimeter.
3. Snij de komkommer eerst doormidden en snij er daarna plakjes van.
4. Meng de sla, met de peer, de komkommer en 1 eetlepel dressing.
5. Garneer de salade met de geitenkaas plakken, de frambozen en pecannoten.
6. Druppel nu de rest van de dressing over de salade heen.

Puur Suzanne
Dit heerlijke en prachtige recept is gemaakt door Puur Suzanne en is ook te vinden op haar website: www.puursuzanne.nl
Naast het recept heeft ze ook een prachtig verslag geschreven hoe zij Bettine Saladay heeft beleefd, dit kun je lezen via de volgende link:
https://www.puursuzanne.nl/recepten/salade-geitenkaas-frambozen-en-peer

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje