salade met Bettine geitenkaas en aardbeien

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

10 minuten PT10 M

ingrediënten

  • 125 g Bettine Honing
  • 250 g aardbeien
  • 100 g gemengde bladsla
  • 2 bosuitjes
  • 20 g pijnboompitten
  • walnoten, handvol
  • basilicumblaadjes
  • peper en zout, naar smaak
  • 4 el olijfolie
  • 1 el balsamico azijn
  • 1 el citroensap

keukenspullen

  • koekenpan
  • keukenmes

bereiden

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze doormidden. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Snijd de bosuitjes in kleine ringen. Meng de olijfolie, citroensap, balsamico azijn, peper en zout voor de dressing. Meng vervolgens de salade met de Bettine geitenkaas honing, pijnboompitten, walnoten, bosuitjes en de dressing. Verdeel de salade over 4 borden. Garneer de salades met de aardbeien en de basilicumblaadjes.

Tip: Kijk voor het servies op serviesincompleet.nl

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje