
Maak de rode peper schoon en snij deze in schijfjes. Was de sla schoon en schil de mango. Snij de mango in kleine stukjes. Mocht je wat overhouden van de mango dan kun je dit invriezen, zodat je er later een smoothie van kan maken. Snij of hak de koriander en bieslook in fijnere stukjes.
Bak de pijnboompitjes licht aan in de koekenpan. De smaak is dan veel lekkerder.
Verdeel de gemengde sla op een mooi bord. Verbrokkel de verse Bettine geitenkaas schijfjes over de sla. Leg vervolgens de schijfjes rode peper en de stukjes mango op de salade. Maak van plakjes rauwe ham een soort roosje en verdeel deze op het bord. Garneer daarna de salade met de pijnboompitjes en de granaatappelpitjes.
Dressing
Meng de olijfolie, honing en frambozenazijn naar eigen smaak door elkaar. Voeg wat lepels dressing over de salade. Als laatste verdeel je de verse kruiden over de salade.
Eet smakelijk!