
Tamara van Salt and Orange maakt tijdens Bettine Saladay een salade met gegrilde courgette, geitenkaas honing en macademianoten. En gaf het ook nog eens een Zeeuw tintje in het Brabantse Etten-Leur.
Tamara van Salt and Orange maakt tijdens Bettine Saladay een salade met gegrilde courgette, geitenkaas honing en macademianoten. En gaf het ook nog eens een Zeeuw tintje in het Brabantse Etten-Leur.
Begin met de dressing. Snij de bieslook en de lente ui fijn en meng alle ingrediënten in een kommetje en zet dit apart.
Maak nu de salade. Doe de veldsla op een groot bord of in een slakom.
Schaaf de courgette in plakken. Smeer de plakken in met wat olijfolie en gril de plakken om en om. Leg de plakken courgette op de veldsla.
Snij de rondjes Bettine geitenkaas met honing en de cherrytomaatjes doormidden en leg deze ook op het bord. Voeg een handje macademia noten toe. Om het geheel toch nog een Zeeuws tintje te geven, gebruikte Tamara zeewiervlokken als zoutvervanger. Strooi wat vlokjes naar smaak toe.
Maak het geheel af met de dressing.
Geniet ♡