
Italiaanse salade:
Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking en laat het afkoelen. Meng voor de dressing de pesto, olijfolie en witte wijnazijn. Breng op smaak met peper en zout. Giet de dressing voorzichting in de mason-jar. Halveer de tomaten en doe deze ook in de mason-jar. Doe vervolgens de zwarte olijven en de afgekoelde pasta erbij. Leg de plakjes parmaham erop. Strooi de geitenkaas saladebolletjes er overheen. Vul vervolgens de mason-jar af met rucola slamelange.
Zalmsalade:
Kook de quinoa volgens aanwijzing op de verpakking en laat vervolgens afkoelen. Meng voor de dressing de yoghurt, olijfolie en witte wijnazijn. Breng op smaak met peper en zout. Giet de dressing vervolgens voorzichting is de mason-jar. Snijd de radijsjes in schijfjes, de komkommer in blokjes en de zalm in reepjes. Doe vervolgens laag voor laag de radijsjes, komkommer, quinoa en zalm in de mason jar. Strooi de Bettine geitenkaas saladebolletjes erover en vul de mason-jar verder af met de rucola sla.