rucolasalade met perzik en Bettine geitenkaas

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

5 minuten PT5 M

ingrediënten

  • 50 g - 75 g Bettine saladebolletjes naturel (100 g)
  • 150 g rucola
  • 2 à 3 perziken  
  • ½ komkommer
  • 3 el olijfolie
  • 1.5 el balsamico

keukenspullen

  • keukenmes

bereiden

Meng de rucola met de balsamico en de olijfolie. Snijd de komkommer in blokjes en meng ze vervolgens door de rucola. Snijd de perzik in plakjes en leg ze over de salade. Strooi vervolgens de Bettine geitenkaas saladebolletjes over de salade. 

Kijk voor meer lekkere recepten op:
https://instagram.com/kersoptaart/
http://www.kersoptaart.blogspot.nl/

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje