Rosbief Burger met geitenkaas

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

15 minuten PT15M

ingrediënten

  • 1 sjalot
  • 8 kleine augurkjes
  • 4 stoere burgerbroodjes
  • 100 gram verse spinazie
  • 200 g Bettine Naturel
  • 200 g rosbief
  • 1 handje tuinkers
  • 4 el honingmosterd saus (of gewone honing-mosterd)
  • Zout en peper naar smaak

keukenspullen

bereiden

Dit broodje is heerlijk als een lunch, maar kan ook als diner, serveer hem dan bijvoorbeeld met een groene salade en zoete aardappel frietjes met truffelmayo.

Tip: Ook lekker met peper-rosbief.

Snipper de sjalot en snijd de augurken schuin in drieën.
Snijd de broodjes open en beleg de onderkant met de spinazie en verdeel daarover de schijfjes Bettine. Vlij de rosbief luchtig op de geitenkaas en verdeel de sjalot en augurkjes erover. Bestrooi met de tuinkers en breng op smaak met zout en veel versgemalen peper.
Besmeer de kapjes aan de onderkant met de honingmosterd saus en leg ze boven op de burgers.

 

 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje