Salade van rood fruit met geitenkaas en rosé

aantal personen

6 personen Serves 6

bereidingstijd

20 minuten PT20 M

ingrediënten

  • 50 ml zoet-frisse rosé
  • 30 ml gembersiroop
  • 30 ml walnotenolie
  • ½ kleine watermeloen
  • 200g aardbeien
  • 150g frambozen
  • 150g rode bessen
  • 10g verse basilicum
  • 10g verse munt
  • 50g pecannoten
  • 1 bakje Bettine Pearls

keukenspullen

bereiden

Lekkere frisse fruitsalade met rode vruchten en geitenkaas pearls. Afgemaakt met een dressing van frisse rosé, gembersiroop en walnotenolie. Het frisse van het fruit is in perfecte balans met de zachte smaak van de geitenkaas. Een chique afsluiter van je diner. 

Meng voor de dressing de rosé met de gembersiroop en de walnotenolie goed door elkaar.
Snijd de watermeloen in driehoekjes, haal de kroontjes van de aardbeien en snijd in kwarten. Meng de aardbeien en watermeloen met de frambozen, rode bessen en de dressing.
Schep het fruit in een serveerschaal en bestrooi met blaadjes munt en basilicum. Hak de pecannoten grof en verdeel samen met de Bettine Pearls over de fruitsalade.

 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje