Hoofdgerechten

rollade met bettine geitenkaas

aantal personen

5 personen Serves 5

bereidingstijd

45 minuten PT45 M

ingrediënten

  • 200 g Bettine geitenkaas naturel
  • 1 kg varkensvlees, voor rollade
  • 60 g gedroogde cranberries
  • 4 el cranberrycompote
  • 5 takjes rozemarijn
  • peper en zout, naar smaak
  • bakboter
     

keukenspullen

  • slagerstouw
  • oven
  • braadpan
  • ovenschaal

bereiden

Verwarm de oven voor op 175 ºC. Spreid het vlees uit en smeer de cranberrycompote gelijkmatig over het vlees. Verdeel de gedroogde cranberries en de Bettine geitenkaas naturel over het vlees. Breng op smaak met peper en zout. Rol het vlees op en leg op de bovenkant de takjes rozemarijn. Bind de rollade stevig vast met slagerstouw. Verwarm de boter in een braadpan en braad de rollade rondom aan. Neem het vlees uit de pan en leg het in een ovenschaal. Plaats de ovenschaal circa 40 minuten in de voorverwarmde oven.

Gratis Geitenkaas recepten-boekje