aantal personen
4 personen
Serves 4
bereidingstijd
10 minuten
PT10 M
ingrediënten
- 125 g Bettine geitenkaas Naturel
- 250 g aardbeien
- 2 stengels rabarber
- basilicum, handvol
- 1,5 el honing
- 3 el olijfolie
- 1/2 citroen
125 g Bettine geitenkaas Naturel
250 g aardbeien
2 stengels rabarber
basilicum, handvol
1,5 el honing
3 el olijfolie
1/2 citroen
Rated 4.5/5
based on 10 customer reviews
bereiden
Snijd de rabarber in blokjes en kook deze circa 5 minuten in water. Snijd de aardbeien in vieren. Meng voor de dressing de honing, olijfolie en het sap van de citroen. Meng de dressing met de aardbeien en rabarber. Verdeel dit over 4 borden. Verbrokkel de Bettine geitenkaas naturel over de borden en garneer vervolgens met een aantal blaadjes basilicum.