rabarber-aardbeien salade met geitenkaas

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

10 minuten PT10 M

ingrediënten

  • 125 g Bettine geitenkaas Naturel
  • 250 g aardbeien
  • 2 stengels rabarber
  • basilicum, handvol
  • 1,5 el honing
  • 3 el olijfolie
  • 1/2 citroen

keukenspullen

  • keukenmes

bereiden

Snijd de rabarber in blokjes en kook deze circa 5 minuten in water. Snijd de aardbeien in vieren. Meng voor de dressing de honing, olijfolie en het sap van de citroen. Meng de dressing met de aardbeien en rabarber. Verdeel dit over 4 borden. Verbrokkel de Bettine geitenkaas naturel over de borden en garneer vervolgens met een aantal blaadjes basilicum.  

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje