aantal personen
6 personen
Serves 6
bereidingstijd
20 minuten
PT20 M
ingrediënten
- 125 g Bettine verse geitenkaas naturel
- 400 g Tante Fanny pizzadeeg
- 25 g kappertjes
- 40 g zongedroogde tomaten
- lente-ui, in ringen gesneden
- pijnboompitten
- enkele olijven, ontpit
- peper en zout, naar smaak
125 g Bettine verse geitenkaas naturel
400 g Tante Fanny pizzadeeg
25 g kappertjes
40 g zongedroogde tomaten
lente-ui, in ringen gesneden
pijnboompitten
enkele olijven, ontpit
peper en zout, naar smaak
Rated 4.5/5
based on 10 customer reviews
bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C. Verkruimel de Bettine verse geitenkaas naturel, snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en halveer de olijven. Rol het pizzadeeg af en bestrooi het met alle ingrediënten. Rol het pizzadeeg op en snijd er plakken van circa 2cm van. Bak circa 10 minuten in de voorverwarmde oven.