Hoofdgerechten

pizza met champignons, rode ui en geitenkaas

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

30 minuten PT30 M

ingrediënten

  • 125 g Bettine verse geitenkaas naturel
  • Bettine Grand Cru, geraspt
  • 1 rol pizzadeeg (Tante Fanny)
  • olijfolie
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 bakje champignons (à 250g)
  • 1 rode ui
  • verse basilicumblaadjes
  • zout en peper, naar smaak

keukenspullen

  • oven
  • bakpapier

bereiden

Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het pizzadeeg af op het bakpapier. Maak van het deeg twee pizza’s. Besprenkel de olijfolie over het deeg en bestrooi het met de fijngehakte knoflook. Snijd de rode ui in kleine stukjes en verdeel ze over de pizza’s. Doe dit ook met de champignons. Verkruimel er tot slot de Bettine geitenkaas (naturel) over. Bak de pizza’s in de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Voeg peper en zout toe naar smaak. Maak de pizza’s af met de geraspte Grand Cru en verse basilicumblaadjes.  

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje