aantal personen
2 personen
Serves 2
bereidingstijd
10 minuten
PT10 M
ingrediënten
- 125 g Bettine geitenkaas naturel
- 2 peren
- 50 g rucola
- 100 g zongedroogde tomaten
- 50 g pijnboompitten
- aantal takjes bieslook
Portdressing:
- 100 ml rode port
- 1 el balsamico
- 3 el olijfolie, extra vergine
- zout, peper, naar smaak
125 g Bettine geitenkaas naturel
2 peren
50 g rucola
100 g zongedroogde tomaten
50 g pijnboompitten
aantal takjes bieslook
Portdressing:
100 ml rode port
1 el balsamico
3 el olijfolie, extra vergine
zout, peper, naar smaak
keukenspullen
- koekenpan
- dunschilmesje
- keukenmes
Rated 4.5/5
based on 10 customer reviews
bereiden
Zet een pan op het vuur zonder boter of olie. Rooster de pijnboompitten lichtbruin. Snij de peren in dunne plakjes met schil. Hak de bieslook en zongedroogde tomaten fijn. Leg de plakjes peer in een halve maan op het bord en leg er wat rucola tegenaan. Verkruimel de Bettine geitenkaas naturel over het bord. Strooi vervolgens de pijnboompitten, zongedroogde tomaten en bieslook over het bord.
Kook voor de dressing de port in tot 2 el vocht. Laat wat afkoelen. Voeg hierna de balsamico, de olie, het zout en peper toe en meng goed.
Sprenkel de dressing over de salade.