Amuses en hapjes met geitenkaas

paprikaatjes gevuld met Bettine geitenkaas

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

20 minuten PT20 M

ingrediënten

  • 125 g Bettine spread naturel
  • 2 oranje paprikaatjes 
  • 2 rode paprikaatjes 
  • broodkruim
  • 2 el verse bieslook (fijngehakt)
  • 4 tl olijfolie
  • peper

keukenspullen

  • mes
  • bakplaat
  • snijplank

bereiden

Verwarm de oven voor op 180⁰C. Was de paprikaatjes. Snijd ze in de lengte door de helft. Verwijder de zaadjes. Leg de paprikaatjes op een bakplaat en besprenkel ze met 2 theelepels olijfolie. Smeer de geitenkaas spread in de paprikaatjes. Druk ze vervolgens even met de kaaskant in de broodkruim. Besprenkel de paprikaatjes met de laatste 2 theelepels olijfolie en zet ze ongeveer 10 minuutjes in de oven. Garneer ze tot slot met de gehakte bieslook en met wat gemalen peper.   

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje