paprikaatjes gevuld met Bettine geitenkaas

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

20 minuten PT20 M

ingrediënten

  • 125 g Bettine spread naturel
  • 2 oranje paprikaatjes 
  • 2 rode paprikaatjes 
  • broodkruim
  • 2 el verse bieslook (fijngehakt)
  • 4 tl olijfolie
  • peper

keukenspullen

  • mes
  • bakplaat
  • snijplank

bereiden

Verwarm de oven voor op 180⁰C. Was de paprikaatjes. Snijd ze in de lengte door de helft. Verwijder de zaadjes. Leg de paprikaatjes op een bakplaat en besprenkel ze met 2 theelepels olijfolie. Smeer de geitenkaas spread in de paprikaatjes. Druk ze vervolgens even met de kaaskant in de broodkruim. Besprenkel de paprikaatjes met de laatste 2 theelepels olijfolie en zet ze ongeveer 10 minuutjes in de oven. Garneer ze tot slot met de gehakte bieslook en met wat gemalen peper.   

Gratis Geitenkaas recepten-boekje