Oosterse salade met Bettine geitenkaas, peultjes en sesamdressing

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

20 minuten PT20M

ingrediënten

  • 100 g Bettine geitenkaasbolletjes
  • 250 g peultjes
  • 10 radijsjes, in plakjes
  • 1 wortel, geraspt
  • 125 g Chinese kool, in dunne reepjes
  • 2 bosuitjes, in ringetjes
  • 1 rode peper, fijngesneden
  • 2 el sojasaus
  • 1 el gembersiroop
  • 1 el sesamolie
  • peper en zout, naar smaak
  • cashewnoten en alfalfa om te garneren

keukenspullen

bereiden

Geitenkaas is lekker in allerlei soorten gerechten! In deze Oosterse salade met peultjes en sesamdressing heb je lekker veel frisse groenten bij elkaar met wat pit van de rode peper en een smaakvolle sesamdressing. Dit recept is gemaakt door Debbie van Deb's Bakery & Kitchen.

Blancheer de peultjes 5 minuten in kokend water. Spoel ze af met koud water en laat uitlekken.
Schep de peultjes om met de radijs, wortel, Chinese kool, bosui en rode peper.
Klop een dressing van de sojasaus, gembersiroop en sesamolie en breng indien nodig op smaak met peper en zout.
Verdeel de dressing en geitenkaas over de salade en garneer met cashewnoten en alfalfa.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje