Ontbijt en lunch met geitenkaas

omelet met bettine geitenkaas

bereidingstijd

15 minuten PT15 M

ingrediënten

  • 125 g Bettine geitenkaas naturel
  • 2 á 3 eieren
  • tomaat
  • 50 g rucola sla
  • brood of toast
  • peper en zout, naar smaak
  • boter

keukenspullen

bereiden

Kluts de eieren los en kruid met peper en zout. Smelt een klontje boter in een braadpan en doe de geklutste eieren erbij. Snijd in de tussentijd de tomaat in schijfjes. Bak de omelet tot deze mooi goud bruin gekleurd is. Beleg 1 kant van de omelet met rucola sla, tomaat en geitenkaas. Eventueel kunt u nog extra peper en zout toevoegen. Vouw voorzichtig met een vork de buitenkant van de omelet naar het midden toe. Serveer naast wat brood of toast!

Tip: Houdt u meer van zoet? Probeer dan met honing!

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje