Nachos met geitenkaas

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

25 minuten PT25 M

ingrediënten

200 g nachos naturel
75 g Bettine zachte geitenkaas
bosui
rode ui
jalapenopeper 2 stuks
eventueel Bettine gerijpte geitenkaas (200 gram) voor in de Jalapenopeper
125 ml crème fraîche

voor de salsa (1 schaaltje)
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 teentje knoflook
1 jalapeno peper of rood pepertje
1 ui
1/2 tl komijn
sap van 1 limoen
1 tl papikapoeder
zout

keukenspullen

bereiden

Dit is een recept dat het altijd en overal goed doet. Op feestjes, borrels, of een lome 2e kerstdag.
Het is een gezondere variant, want wij serveren er Bettine geitenkaas op! En de pepertjes maken het geheel net wat spannender. Wij zijn benieuwd of jij het net zo lekker vindt als wij!
 

Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Verwijder de zaadjes uit de Jalapenopepers en vul met de Bettine gerijpte geitenkaas.
Voeg alle ingredienten voor de salsa in de keukenmachine en draai er een gladde saus van. Snipper het rode uitje fijn en roer door de tomatensalsa.
Verbrokkel de geitenkaas over de schaal nacho's en plaats hierna de schaal voor 5 tot 10 minuten in de oven, tot de kaas is gesmolten.
De bosui fijn snijden en net voor serveren over de schaal heen strooien. Serveer er in een schaaltje wat crème fraîche bij. Smullen geblazen!

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje