bereiden
Dit is een recept dat het altijd en overal goed doet. Op feestjes, borrels, of een lome 2e kerstdag.
Het is een gezondere variant, want wij serveren er Bettine geitenkaas op! En de pepertjes maken het geheel net wat spannender. Wij zijn benieuwd of jij het net zo lekker vindt als wij!
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Verwijder de zaadjes uit de Jalapenopepers en vul met de Bettine gerijpte geitenkaas.
Voeg alle ingredienten voor de salsa in de keukenmachine en draai er een gladde saus van. Snipper het rode uitje fijn en roer door de tomatensalsa.
Verbrokkel de geitenkaas over de schaal nacho's en plaats hierna de schaal voor 5 tot 10 minuten in de oven, tot de kaas is gesmolten.
De bosui fijn snijden en net voor serveren over de schaal heen strooien. Serveer er in een schaaltje wat crème fraîche bij. Smullen geblazen!