bereiden
Met dit warme weer wil je vooral niet te lang in de keuken staan. Salade is uiteraard heerlijk met deze temperatuur, maar iets hartigs ernaast mag wat ons betreft zeker niet ontbreken. Ben jij ook zo dol op naanbrood? De zachte binnenkant en de krokante buitenkant maken het dé ideale basis voor allerlei ingrediënten, wij kiezen vandaag voor geitenkaasbolletjes en tomaat.
Snijd de tomaten doormidden en verwijder het vruchtvlees, snijd daarna in kleine blokjes. Snijd de peterselie fijn en meng dit met de geitenkaasbolletjes, de tomatenblokjes en de olijfolie. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Verhit het naanbrood. Dat doe je zo: besprenkel de naan licht met water. Leg in een loeihete grillpan, ongeveer 1 minuut per kant. Of warm de naan op in de oven: 4-5 minuten op 200 graden.
Verdeel hierna het kaas/tomaatmengsel over het brood en serveer direct.