Mini pizza's met mozzarella, geitenkaas pearls en frambozen

aantal personen

8 Serves 8

bereidingstijd

35 minuten PT35M

ingrediënten

  • 1 rol vers pizzadeeg 
  • 1 bol mozzarella (125g)
  • 100g Bettine geitenkaas Pearls 
  • 100g frambozen
  • basilicum

keukenspullen

bereiden

Wat maakt een pizza nou eigenlijk een pizza; zijn het niet juist de tomatensaus en de mozzarella die van een deeg een pizza maken ? Of is het toch de opbouw van bodem, saus en daarop beleg? Wij wijken eens af van de standaard tomatensaus en kiezen voor een verrassende combinatie van mozzarella, geitenkaas pearls, frambozen en basilicum. Heerlijk!  

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rasp een bol mozzarella. Snijd cirkels uit het pizzadeeg met een metalen ring (10 cm) of een kopje. Leg ze op bakpapier en bak ze in ongeveer 10 minuten gaar - de pizza's zijn dan voorgebakken. Leg de geraspte mozzarella op de pizza's en bak ze nog eens 5 minuten. Bestrooi de nog warme pizza's met de geitenkaas pearls, zodat ze aan de mozzarella blijven plakken. Versier de minipizza's met verse frambozen en basilicum. Warm opdienen.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje