
Geniet van een lekker dagje zonder vlees met deze vegetarische variant van een hamburger. Zomaar even een lekker, gezond, vegetarisch gerecht tussendoor doet het altijd goed. Deze burger is lekker compact en stevig qua structuur, een goede bite dus.
Geniet van een lekker dagje zonder vlees met deze vegetarische variant van een hamburger. Zomaar even een lekker, gezond, vegetarisch gerecht tussendoor doet het altijd goed. Deze burger is lekker compact en stevig qua structuur, een goede bite dus.
Besmeer de helften van de mini burgerbroodjes met de verse geitenkaas. Leg de babyspinazie, een plakje in cirkelvorm van een biet, kiemgroenten, plakjes avocado, gemarineerde uien op de bovenkant van het burgerbroodje. Werk de burger af met de tweede helft.
De gemarineerde uien maak je als volgt: snijd rode uien in plakjes, leg ze ongeveer 5 minuten in heet water, maak een marinade van 50 ml water en 25 ml appelazijn, een theelepel suiker, een theelepel zout, zwarte peper en laurierblad. Druk de uien stevig aan in een glazen pot, vul die met de marinade, sluit af en laat 24 uur in de koelkast staan.