Mexicaanse mini taco’s met Bettine geitenkaas en groene curry

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

40 minuten PT40M

ingrediënten

  • Geitenkaas
  • - 100 gram Bettine Bolletjes Naturel
     
  • Tomatenblokjes
  • - 250 gram tomaten
  • - 2 theelepels Picadillo kruiden
  • - extra vierge olijfolie
  • - Koriander
     
  • Mini taco’s
  • - 2 Wraps
     
  • Guacamole
  • - 2 rijpe avocado’s
  • - 50 gram groene curry pasta (zie recept)
  • - 2 limoenen
  • - Zout
     
  • Groene curry pasta
  • - 2 el olie
  • - 1 tl komijnzaad
  • - 1 tl korianderzaad
  • - 3 stengels citroengras
  • - ½  Galanga
  • - 2 sjalotten
  • - 3 teentjes knoflook
  • - 2 groene pepers
  • - 1 limoen sap en schilrasp
  • - snuf zout
     
  • Overig
  • - Jalapeños

keukenspullen

bereiden

Het recept van deze heerlijke mini taco's is gemaakt door Arie Klootwijk met ingrediënten van de verse verleiding en onze verse Bettine geitenkaas bolletjes.

Snijd de tomaten in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snijd fijne blokjes van de kwarten en meng de blokjes met de picadillo kruiden, olijfolie en een paar fijn gesneden blaadjes koriander. Voeg nu ook de geitenkaas bolletjes toe en meng het geheel.

Maal voor de groene curry pasta alle ingrediënten schoon en snijd in stukken. Vijzel deze vervolgens op draai fijn in een blender.

Maak voor de guacamole de avocado’s schoon en blender deze samen met het sap van de limoenen en groene curry tot een fijne crème.

Steek met een steekring cirkels uit de wraps en vouw deze tussen een bakvorm. Bak ze vervolgens in de oven af totdat deze krokant zijn.

Vul de taco's met de vulling en top af met de guacamole. 
 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje