aantal personen
4 personen
Serves 4
bereidingstijd
15 minuten
PT15 M
ingrediënten
- 125 g Bettine Blanc
- 2 rijpe avocado's
- 200 ml tuinkruidenbouillon afgekoeld, van tablet
- 100 ml slagroom
- 2 el citroensap
- 4 el droge witte vermout
- bakje tuinkers
- peper en zout, naar smaak
125 g Bettine Blanc
2 rijpe avocado's
200 ml tuinkruidenbouillon afgekoeld, van tablet
100 ml slagroom
2 el citroensap
4 el droge witte vermout
bakje tuinkers
peper en zout, naar smaak
keukenspullen
- staafmixer
- amuselepels of kleine glaasjes
- mes
Rated 4.5/5
based on 10 customer reviews
bereiden
Schil de avocado's, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Meng met de staafmixer de avocado, slagroom en het citroensap tot een glad geheel. Schenk de bouillon en vermout erbij. Roer de avocadosoep goed door en breng op smaak met peper en zout. Schenk de soep in kleine glaasjes of op amuselepels en garneer met tuinkers en Bettine Blanc.