Kiwi geitenkaassalade met munt

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

15 minuten PT15M

ingrediënten

  • 100 g Bettine geitenkaasbolletjes
  • 150 g veldsla
  • 4 kiwi’s
  • 90 g serranoham
  • 2 el munt, in reepjes
  • 2 el zonnebloempitten
  • sap van ½ citroen
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout

keukenspullen

bereiden

Een eenvoudige salade bomvol smaak: daar word je blij van! Deze kiwi geitenkaassalade met munt van Deb's Bakery & Kitchen staat binnen 15 minuten op tafel en is vooral lekker tijdens een zomerse dag!

Schil de kiwi’s en snijd ze in stukjes.
Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan.
Klop een dressing van het citroensap en de olijfolie en breng deze op smaak met peper en zout.
Doe de veldsla met de munt, kiwi en geitenkaas in een kom en schep voorzichtig om.
Verdeel de Serranoham en zonnebloempitten erover en besprenkel met de dressing.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje