kip maaltijdsalade met mango en geitenkaas

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

15 minuten PT15 M

ingrediënten

  • 125 g Bettine geitenkaas naturel
  • 150 g kipfilet
  • 150 g rucola slamelange
  • 1 mango
  • 1 citroen
  • 4 el olijfolie
  • pijnboompitten, handvol
  • peper en zout, naar smaak

keukenspullen

  • keukenmes

bereiden

Snijd de kip in reepjes. Grill deze reepjes circa 10 minuten. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan. Snijd de mango in stukken. Meng de olijfolie met het sap van de citroen voor de dressing, breng op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de rucola slamelange en verdeel deze over twee borden. Verdeel de kipreepjes, mango, pijnboompitten en Bettine geitenkaas naturel over de salade. 

Tip: Ook lekker met Bettine geitenkaas saladebolletjes

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje